درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 4 دی 1404

کد: 11677 | 07 مرداد 1398 ساعت 15:54

قم|برنامه نداشتن برای زائران خارجی از ریشه‌های بدحجابی در قم است

شهردار قم یکی از ریشه‌های بدحجابی را حضور زائران خارجی و برنامه نداشتن برای آن‌ها دانست و گفت: نبود نظارت بر عملکرد خانه‌های مسافر نیز ناهنجاری‌هایی را در شهر قم به دنبال داشته است که رفع آن باید مورد توجه قرار گیرد.

قم|برنامه نداشتن برای زائران خارجی از ریشه‌های بدحجابی در قم است


به گزارش خبرنگار رویداد ایران از قم،دکتر سید مرتضی سقائیان‌نژاد در نشست قرارگاه ۱۹ دی استان قم که در سالن محراب شبستان امام خمینی(ره) حرم بانوی کرامت برگزار شد، حجاب را ثمره عفاف و عفاف را ریشه حجاب دانست و اظهار کرد: در مرحله تقوا و ایمان درونی باید شکل گیرد تا ما بتوانیم شاهد ثمره آن در برون افراد و درون جامعه باشیم.

شهردار قم اضافه کرد: فردی که اعتقاد دارد به‌خوبی متوجه است که عصمت زن جزئی از حق‌الله است، برخی هم مدعی هستند که قلب آن‌ها پاک و با ظاهر آن‌ها هیچ ارتباطی ندارد درحالی‌که دین نیز این موضوع را قبول ندارد همانطور که عکس این موضوع نیز گاهی مشاهده می‌شود.

سقائیان‌نژاد با بیان اینکه عفاف و حجاب دارای امرهای ایجابی و سلبی هستند، گفت: امر ایجابی پرورش اعتقادات و ایمان است که نباید از آن غافل شویم چراکه به هر میزانی که تلاش کنیم بازهم نمی‌توانیم به نتیجه برسیم.

وی با اشاره به اینکه حوزه علمیه باید در حوزه ایجابی برای ترویج عفاف و حجاب گام‌های مورد نیاز را بردارد، تصریح کرد: ارائه و اجرای یک برنامه ممتد و قوی می‌تواند بخشی از مشکل را رفع کند.

شهردار یکی از ریشه‌های بدحجابی را حضور زائران خارجی و برنامه نداشتن برای آن‌ها دانست و اظهار کرد: نبود نظارت بر عملکرد خانه‌های مسافر نیز ناهنجاری‌هایی را در شهر قم به دنبال داشته است که رفع آن باید مورد توجه قرار گیرد.

سقائیان‌نژاد با اشاره به اینکه شهرداری در راستای جلوگیری از تبلیغ کالاهای بیگانه و نامتعارف آمادگی لازم را دارد، تصریح کرد: در این حوزه برخی از مباحث نیزبه اداره‌کل ارشاد و فرهنگ اسلامی استان قم بر می‌گردد که در این راستا امیدواریم با همکاری ارشاد مشکل را رفع کنیم.

وی با بیان اینکه شهرداری ترویج فرهنگ حجاب و عفاف را در شهر دنبال می‌کند، مطرح کرد: اکنون نمازهای جماعات در بیشتر ساختمان‌های شهرداری با حضور پرشور مخاطبان درحال برگزاری است.


عکس خوانده نمی‌شود